Pramoniniai maisto pjaustymo įrenginiai
Pramoniniai maisto pjaustymo įrenginiai
Apie bendrovę
Bendrovės istorija prasideda 1945 m., kai buvo įkurta įrenginių konstravimo bendrovė F&V (Franck & Van Remoortere S.A.). Dabar FAM įrenginiai yra išbandomi tiesioginėje gamyboje, tai esminis veiksnys siekiant geriausios pjaustymo kokybės prieš tai, kai įrenginys patenka į rinką.
Technologijos
FAM pjaustymo įrenginiai yra projektuojami ir gaminami siekiant užtikrinti ilgalaikę nuolatinę aukštos kokybės gamybą.
Jie pagaminti iš geriausių medžiagų ir atitinka griežčiausius kokybės standartus. Kiekvienas šių įrenginių ir jų pjaunamųjų įrankių gamybos procesas griežtai sekamas ir kontroliuojamas matuojant pažangiausia matavimo įranga.
Įrenginio priežiūros procedūros sudaromos atsižvelgiant į realios gamybos aplinkos aspektus. Remdamiesi visa surinkta testavimo informacija, konstruktoriai nuolat atnaujina FAM įrenginius, tokiu būdu supaprastindami ir sumažindami jų priežiūros poreikius.
Siekiant pasiūlyti kuo daugiau galimybių ir sprendimų, sukurta gausybė įvairiausių FAM pjaustymo įrenginių. Gerai apgalvotas ir į kliento poreikius orientuotas šių įrenginių tobulinimas jums ir jūsų operatoriams suteikia didelį lankstumą, kuris be jokių abejonių smarkiai padidina našumą ir jūsų produktų konkurencingumą.
Įrenginį ir jo pjaunamuosius įrankius galima visiškai saugiai sureguliuoti reikiamam pjaustymo storiui. Pasikeitus produktui, pritaikymui ar našumui, įrenginį galima lengvai pertvarkyti.
Pramonės šakos
Daržovės, vaisiai, bulvės, sūris, mėsa ir t. t.
Pagrindiniai techniniai duomenys*
Pjaustymo tipai: Lygaus ir vingiuoto pjaustymo griežinėliai, juostelės, šiaudeliai, smulkūs gabalėliai; rankomis plėšyta mėsa.
* Pagal individualų projektą.