Greitos atitirpinimo mašinos mėsai “COLDWAVE+”
Greitos atitirpinimo mašinos mėsai “COLDWAVE+”
Apie produktą
Radio bangų technologija užtikrina greitą ir tvarkingą didelių mėsos blokų atšildymą, padeda išlaikyti produkto kokybę sumažindama nutekėjimą.
Atšildymas gali būti atliktas arba indvidualiems gabalams, arba dideliems blokams. Daugiapozicinė viršutinių elektrodų sistema ir platus konvėjerinis diržas leidžia atitirpinti įvairių dydžių ir svorių produktus: nuo kelių kilogramų iki 30 kg svorio ir nuo kelių cm iki 23 cm. Pagal užsakymą, mašina gali būti sukurta didesniems ir sunkesniems blokams.
Dėka skirtingų konvėjerių diržų tipų, mėsa gali būti supakuota ją tirpinant arba gali būti "nuoga".
Jautiena ir ėriena
Apipjaustyta, raumenys, austrės, nugarinė, pečiai, krūtinė, kaklas, blauzdos, kotas, liežuviai, inkstai, plaučiai ir kt., turintys skirtingą riebalų kiekį %.
Kiauliena
Pečiai, kumpis, apipjaustyta, nugarinė dalis, pilvas, koja, filė, blauzdos, kaklas ir kt., kurių riebumas yra skirtingi.
Paukštiena
Vištiena, kalakutiena, antis ir tt: filė, krūtinė, šlaunys, sparnai, būgneliai, kojos, be kaulų arba be kaulų, oda, MDM, pjaustyta ir kt.
Žvėriena
Elniai, kiškiai, stirnos, šiaurės elniai, balandžiai ir kt.