„COLDWAVE+” žuviai ir jūros gėrybėms
„COLDWAVE+” žuviai ir jūros gėrybėms
Apie produktą
Dėka greito ir švelnaus radio bangų dažnio grūdinimo proceso fizinis, biologinis ir nutrinis žuvies ir jūros gėrybių vientisumas koncervuojamas geriausiai, taip užtikrindamas produkto šviežumą ir sveikumą.
Skirtingos žuvų ir jūros gėrybių rūšys: kalmarai, kaliarai, aštuonkojai, šukutės, midijos, sardinės, lašiša, tunas, kardžuvės, krevetės, krevetės , vėžiai, omarai, menkės, sidabriniai lydekos, jūrinės lydekos, pangasija, otas, šamas, šamas, surimi ir kt. Šią procedūrą galima atlikti su AKS produktais arba jų blokais. Kelių padėčių viršutinių elektrodų sistema ir plati konvejerio juosta leidžia apdoroti įvairius dydžius ir svorius: nuo kelių kg iki 30 kg ir nuo kelių cm iki 23 cm (standartinė konfigūracija). Esant poreikiui, mašiną galima sukurti pagal indvidualius reikalavimus.
Dėka skirtingų konvėjerių diržų tipų, mėsa gali būti supakuota ją tirpinant arba gali būti "nuoga".